fbpx
The Pi Label | Veelgestelde vragen
15727
page-template-default,page,page-id-15727,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Want ja…. YOU CAN`T WAIT! En dat begrijpen we. Elke dinsdag en vrijdag versturen we de pakketjes naar jullie op. Een werkweekje wachten dus :)

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je bestelling wordt via PostNL verzonden en bij jou thuis bezorgd. Zodra wij je pakketje hebben verzonden ontvang je van ons een mailtje met daarin de verzendbevestiging.Het kan voorkomen dat je niet thuis bent tijdens de levering.

In dat geval krijgt je een niet-thuis- code in je brievenbus. Hiermee kunt je op dezelfde dag tot 22:00 uur een nieuw bezorg-moment of nieuwe bezorg-locatie kiezen (via de website van PostNL).

Ik heb geen orderbevestiging, verzendbevestiging of leveringsaankondiging ontvangen per e-mail, wat moet ik doen?


Stuur ons meteen een mailtje naar info@thepilabel.com en we gaan het tot op de bodem voor je uitzoeken, want wij willen natuurlijk ook dat jij asap je pakketje lekker kan uitpakken!

Mijn bestelling is niet aangekomen. Wat nu?


OMG hier moeten we actie op ondernemen. Stuur meteen een mailtje terug naar de verzendbevestiging en we gaan track en tracen waar jouw pakketje is gebleven!

Wat zijn de verzendkosten?


De verzendkosten bedragen de verzendkosten van brievenbus pakketjes. Dat betekent het volgende:

Brievenbuspakketje

0-2 kg € 4,00
2-5 kg € 6,50
5-10 kg € 6,50

Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?


Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?


Wij geven je geld terug of ruilen je product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Stuur een e-mail naar info@thepilabel.com onder vermelding van je bestelnummer met een korte uitleg van de reden van retourzending en een ingevuld retourformulier in de bijlage.
 • Het verzoek moet binnen 14 dagen na de ontvangstdatum worden ingediend.
 • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het
  oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
 • Je kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:
  The Pi Label BV
  Joop Geesinkweg 901-999,
  1114 AB Amsterdam
 • De verzendkosten van de retournering zijn voor eigen kosten.

Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?


Als jij je pakketje met alles erop en eraan hebt teruggestuurd en het is aangekomen, krijg je uiteraard je geld terug. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten weer teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet je niet zeker of je producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een e-mail naar info@thepilabel.com.

Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?


De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar je overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Overige vragen

Helaas kunnen we niet al jullie vragen voorspellen… Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen :) Stuur een gezellig mailtje naar info@thepilabel.com.