fbpx
The Pi Label | Onze Missie
349
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Onze Missie

Onze missie

Bij The Pi Label vinden we het belangrijk dat onze producten op een eerlijke manier geproduceerd worden. Maar wat is eerlijk produceren? Voor ons begint dat bij weten waar de producten gemaakt worden en voornamelijk door wie. Wij hebben ervoor gekozen om onze producten te laten maken in West-Bengal, India. Hier zijn communities opgericht, zodat kwetsbare vrouwen op een veilige plek kunnen wonen en werken. Er wordt niet alleen gekeken naar het verbeteren van de leefomstandigheden van deze vrouwen, ook wordt er gezorgd voor een stabiele toekomst voor de vrouwen en hun gezinnen.

 

In West-Bengal is het voor de meeste vrouwen namelijk niet zeker dat zij een gelukkige toekomst tegemoet gaan. Door de lage werkgelegenheid, de armoede en kwetsbaarheid van vrouwen in deze gebieden, is de kans dat zij terecht komen in de prostitutie helaas erg groot. Maar door het bouwen van communities waar werk en zorg verzekerd zijn, kunnen deze vrouwen terugkeren naar hun thuis en hier hun geld op een eerlijke en verantwoorde manier verdienen. Door het kopen van onze artikelen vul jij niet alleen je kledingkast, maar steun je ook deze communities en krijgen deze vrouwen een tweede kans op een beter leven.
Maak impact met het kopen van je kleding!

Onze verpakking

Omdat we willen voorkomen dat een aankoop van een mooi product bij ons veel extra plastic afval oplevert, hebben we ervoor gekozen om onze verpakking zo makkelijk en clean mogelijk te houden. Een simpele kartonnen doos die je direct kunt recyclen of als opbergdoosje kan gebruiken!

Daarnaast zijn onze artikelen speciaal voor jou ingepakt door mensen die vallen onder de Participatiewet en het UWV; dit zijn mensen met een psychische, lichamelijke of verstandelijke beperking of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die geholpen worden om weer aan het werk te raken.

Pak ‘m uit met liefde want zo is ‘ie ook ingepakt!

Wasmachineproof

Hoe fijn is het dat als je je pakketje binnen hebt en het past, dat het ook nog in de was kan? Voor de zekerheid wel binnenstebuiten, zodat je kleding mooi blijft. Check anders het label!

 

Machine wash cold.
Tumble dry low.
Do not bleach.
Iron low.
Do not dry clean.

Sunnies

€ 29,99

Scorpio

€ 29,99