fbpx
The Pi Label | Disclaimer
15654
page-template-default,page,page-id-15654,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Disclaimer

Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

The Pi Label aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat vanwege het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. Jij als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover The Pi Label geen controle heeft.

The Pi Label draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn.

Het vertonen van hyperlinks betekent ook niet dat er een samenwerking bestaat tussen The Pi Label en de beheerders van die sites.

 

Vragen
Als je verdere vragen hebt omtrent de Disclaimer neem dan contact met ons op via het contactformulier.