fbpx
The Pi Label | Algemene voorwaarden
329
page-template-default,page,page-id-329,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Algemene voorwaarden

Artikel 1. | Algemeen
1.1 De Algemene Voorwaarden van The Pi Label zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen vanThe Pi Label. Wanneer je een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op met The Pi Label via ons contactformulier.

 

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat je een bestelling plaatst. The Pi Label verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is The Pi Label de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van je bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

 

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden
3.1 Bij The Pi Label kun je kiezen uit twee betaalmethoden: Ideal en bankoverschrijving.

3.2 Als The Pi Label per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.

3.3 Alle productprijzen op www.The Pi Label.com zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat The Pi Label of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

 

Artikel 4. | Levering
4.1 The Pi Label producten worden geleverd per post.

4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen het pakket werd afgeleverd – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt The Pi Label deze extra kosten bij je in rekening.

4.3 The Pi Label verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. The Pi Label streeft er altijd naar dat jij je bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat je onmiddellijk weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt The Pi Label de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan jou.

4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. The Pi Label zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat jouw bestelling op tijd aankomt.

 

Artikel 5. | Verzendkosten en levertijd
The Pi Label verzend alleen in Nederland.

Brievenbuspakketje

0-2 kg € 4,00
2-5 kg € 6,50
5-10 kg € 6,50

 

Artikel 6. | Zichttermijn
6.1 The Pi Label streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij je aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e- mailbericht naar info@thepilabel.com.

 

Artikel 7. | Retourneren & Omruilen
7.1 We hopen natuurlijk dat je blij bent met de aankoop. Als dat niet het geval is, heb je vanaf de datum waarop je jouw bestelling hebt ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

7.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden meegestuurd.

7.3 Je kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar: The Pi Label BV.
Joop Geesinkweg 901-999,
1114 AB Amsterdam

7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

7.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

7.6 Restitutie vindt plaats binnen veertien werkdagen na ontvangst en controle.

7.7 The Pi Label kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

 

Artikel 8. | Garantie
8.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft The Pi Label twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@thepilabel.com.

8.2 The Pi Label zal je een passend alternatief voorstellen, maar The Pi Label besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

Reparatie Vervanging Restitutie

8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen veertien werkdagen na ontvangst en controle.

8.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot veertien werkdagen duren.

8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

 

Artikel 9. | Copyright
9.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door The Pi Label zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van The Pi Label mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

 

Artikel 10. | Geschillen
10.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

10.2 Heb je een opmerking of een tip? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 02-05-2019.